2015. szeptember 19., szombat

Prológus

Sziasztok, gimisek!
Nem fűznék sok mindent hozzá :D Homokba írt szerelem, prológus... Nem tudom mikor hozom az első részt, mivel a suli mellett nem tudok olyan gyorsan írni, de megpróbálom jöbő hétvégére megírni. Addig is legyetek jók :*

Puszil titeket:
Skyler Brooks :*



Az idő múlásával a szerelem könnyen elmúlhat, de csakis abban az esetben, ha képes vagy elengedni a szeretett személyt. Ha ott van az emlékeidben és minden egyes pillanatban rágondolsz, akkor az összes érzésed megmarad és képtelen leszel arra, hogy megszabadulj tőlük.
Nagyon jól ismerem a felejthetetlen nagy szerelmet. Nagyon jól tudom, mikor a fejedben csak ő jár, amikor a szíved csak érte dobban. A szerelem bonyolult érzés és jó annak, akinek nem kell azon gondolkodni, hogy hogyan tudná elfelejteni a fiút, akiben már többször is csalódott. Bárcsak el tudnám felejteni azokat az időket, de valamiért nem megy. Talán a sok szép miatt a rossz emlékek háttérbe szorulnak, az idő pedig annak ellenére, hogy változik, felejthetetlenné teszi a múlt időket.
Gondterhelten sétáltam a Balaton partján, miközben figyeltem a lemenő nap halvány fényét és azt, ahogy a Balaton vizén megtört a napsugarak fénye. A tiszta levegő az orromba áramlott, a madarak halk csicsergésének hangja és az emberek beszélgetése keveredett egymással a hátam mögött. A kikötő még ilyenkor is szinte tele volt, gyerekek szaladgáltak, a szüleik pedig a nyomukban sétáltak, miközben csodálták a gyönyörű partot.
A gondolataim újra ahhoz a nyárhoz terelődtek, amikor megismerkedtem Vele. Majd megjelent előttem az a másik arc, aki iránt szintén nem közömbösek az érzéseim. De melyik uralkodhat el rajtam a legnagyobb mértékben? Melyik fiú lesz az, akinek igent tudnék mondani? Eddig egyikőjük sem zavart bele az életembe, most hirtelen mindketten megjelentek és mindketten a szívemre pályáznak. A helyzet túl bonyolult és a szívem azt szeretné, hogy minél hamarabb döntsek ebben az ügyben. Csakhogy ez nem olyan könnyű, mint azt mindenki hinné...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése